Maria Malmmose Nielsen

Pædagog – Zoneterapeut – Børnesundsvejleder

Maria´s passion for at hjælpe andre mennesker og især de mindste, har været i fokus det meste af hendes liv. Hvilket afspejler sig i alle de uddannelser og jobs hun har. Hun gik bevidst efter en pædagogisk uddannelse efter folkeskolen. Men hen ad vejen er sundhed ift kost og psyke også flettet sig ind. Og med Zoneterapeut-uddannelsen gav det hele mening. At sygdom og ubalance i kroppen bør ses på ud fra et holistisk synspunkt. Således at både fysik, psyke, næring og omgivelser bliver vurderet i forhold til den enkelte.

Marias virksomhed hedder Pusterummet hos Maria. På hjemmesiden www.pusterummethosmaria.dk kan du følge med i ydelser, tilbud og en blog om børnesundhed.

Maria er født og opvokset i Diernæs ved Faaborg. Boede dog et par år i Odense imens hun læste til pædagog. Nu bor hun så igen i Faaborg med sin mand, hund og deres tre fælles børn. Tæt ved vand, skov og bakker.

Du kan book tid hos Maria her eller kontakte hende på telefon +45 24 47 57 44

Referencer

Vi har været hos Maria med vores datter på 6 måneder, da der var flere problematikker. Såsom eksem, mave- og søvnproblemer, vi gerne ville have styr på. Maria er helt fra start meget grundig og kigger hele vejen rundt for at få et helhedsbillede. Vi er blevet grundigt vejledt i de helt specifikke ting vi kom med. Men har samtidig, og gennem hele forløbet, fået gode råd og tips med til hele familien. Ting som vi alle stadig har gavn af. Vi er blevet fulgt tæt. Hvis der er opstået nye problematikker, har Maria straks været klar til at hjælpe eller justere på det vi allerede gør.

Maria har taget imod os og lyttet med respekt og forståelse og hjulpet os der hvor vi var.

Jeg kan på det varmeste anbefale Maria og vil ikke tøve med at vende tilbage, hvis vi en anden gang får brug for hjælp. Vi har med ganske få justeringer og helt naturligt fået en veltilpas og meget gladere pige.” Stine.

Uddannelser

Pædagog 2008 Fyns pædagogseminarium

Zoneterapeut 2015 “Pilelunden” Langeskov

Børnesundhedsvejleder 2019 Certificeret af Anette Straadt