Zoneterapi er en ældgammel traditionel kinesisk behandling, der via energibaner, Meridianer balancere kroppen og styrker dens egne processer.

Zoneterapi en fantastisk blid behandling til både fysiske og psykiske ubalancer. Den har med tiden hjulpet mange mennesker, da den går ind og styrker kroppens egne processer og evne til selvhelbredelse. Behandlingen er såvel velegnet til babyer, børn, samt voksne og ældre mennesker.

I zoneterapeutuddannelsen ligger selvfølgelig også hele fundamentet til sundhedsforståelse og behandling nemlig; Anatomi, Fysiologi, Psykologi, Sygdomslære, Kost og Ernæring.

En behandling hos mig vil altid være suppleret med vejledning i styrkende kost og tilskud der kan støtte op om din tilstand.

Samtidigt har jeg en overbygning i Sportszoneterapi, med fokus på specifikke skader.

Som registreret alternativ behandler (RAB) har mine kunder mulighed for at få tilskud til behandling fra Sygeforsikring Danmark.

Der er mulighed for at købe klippekort a 5 behandlinger til zoneterapi med god rabat.

Procedure:

Behandlingen foregår primært på fødderne. Men jeg kan også have brug for at mærke efter ved knæ og i nakke, for at løsne spændinger op. Det er en blid metode, der er behagelig og afslappende. Ubalancer i organer og væv kan dog komme til udtryk via let ømhed eller spændinger i vævet ved zonerne under fødderne. Dette tager jeg selvfølgelig hensyn til, så behandlingen bliver en positiv oplevelse for dig eller dit barn.

Behandling vil foregå i rolige omgivelser, med dæmpet musik, så vi har mulighed for at snakke om de ting, der dukker op under zoneterapien. Du ligger på en polstret briks evt. med et tæppe hen over dig.

Inden vi begynder behandlingen har vi en snak om dit helbred og forventninger, som jeg skriver ind i din journal, til fremtidige behandlinger. Denne journal er sikret i mit system i 5 år, hvis du ønsker det. Du kan til enhver tid få en kopi eller bede om at få den slettet.

Hele seancen tager ca. 45-60 minutter, men jeg giver mig gerne god tid til eventuelle spørgsmål.