BABYMASSAGE /ZONEPUNKTER

Styrk din relation til dit spædbarn og samtidig stimulerer babys sansemotorik, immunforsvar og trivsel. Du bliver guidet i hjælp til selvhjælp, så du nemt kan implementere en massage i rutinen derhjemme efterfølgende. Oven i hatten får i alle en flaske massageolie og et kort over zonepunkterne. Hele herligheden kan foregå i jeres hjem eller i klinikken.

Pris pr. par (forældre/barn) kr. 200.

Ved kørsel uden for Faaborgs bygrænse, tillægges et transportgebyr på 50 kr. for resten af Fyn.

Lær babymassage og zonepunkter her

BASIS VIKLEBÆRING

Ønsker du at bære dit barn tæt og samtidigt have hænderne fri til andet eller drømmer du om at give maximalt tryghed, øge velvær og mælkeproduktionen, så kan vikling være noget for dig. Jeg lære dig fra bunden hvordan du får dit barn sat, så både komfort og ergonomi for jer begge er i top.

Er du i tvivl hvilken bæreredskab der passer til barnet og dit behov, kan jeg også hjælpe med det. Jeg underviser i grupper af 2-5 babyer i ca en time. Enten i klinikken eller  hjemme hos jer i vante omgivelser. Med mig har jeg forskellige bæreredskaber; stræk-vikle, fastvikle, ringslynge og vikletai, du kan afprøve og øve dig med. Populært hos mødre/fædregrupper. Men kan også indgå i et individuelt forløb i klinikken for forældre.

Pris for gruppeundervisning 2-5 babyer: Kr. 200 kr pr. par (forældre/barn) + transportgebyr udenfor bygrænsen kr.50

Lær mig at bære mit barn uden hænder her