Hej, Jeg er Maria 

Med min faglige baggrund som uddannet Pædagog, Zoneterapeut og Børnesundhedsvejleder, kredser jeg mig efterhånden hele vejen rundt om mennesket. Især børn, graviditet og familiesundhed har dog min store interesse.

Jeg er selv mor til fire dejlige børn mellem 0-13 år. Tre drenge og en pige. Sammen med børnene og min mand bor jeg i Faaborg på Sydfyn. Klinikken ligger tæt ved privaten for at jeg kan være mest fleksibel i både klinik og i familien.

Min Motivation

Jeg er fra barnsben udstyret med et ret aktivt servicegen. F.eks så legede jeg med dukker lige indtil det blev alt for pinligt oppe i skolealderen. Min første uddannelse blev da også til en pædagogisk en af slagsen. Samtidig med alderen kom også min nysgerrighed for sundhed. Jeg blev fitness instruktør og begyndte også at interessere mig meget for kostens betydning. Men det var først under min uddannelse som zoneterapeut, at det alternative og holistiske syn på sundhed kom mere i fokus.

Min barndom var meget mærket af en ustabil mave, som holdte mig tæt ved et toilet at all time. Hvilken var til stor belastning, når der var lejrskole, busture eller udflugter til f.eks skov og strand. Tanken om ikke at have et toilet i nærheden, fik koldsveden til at løbe ned af ryggen på mig og forstærkede hurtigt trangen til at skulle på det lille hus. I dag ved jeg hvorfor psyke og fordøjelse hænger sammen, og ikke mindst kostens betydning for begge dele. Men da jeg i en alder af 16-17 år fik at vide, fra en læge på hospitalet, at grunden til min dårlige mave, nok bare skyldes kæresteproblemer, og der ikke var noget at gøre ved det, var jeg godt nok fornærmet.

Det er på baggrund af denne kommentar jeg har haft stor motivation gennem de seneste år, til at nørde i naturlige alternativer og i kroppens komplekse systemer. For ingen bør simpelthen føle sig svigtet eller uden for rækkevidde med sine kropslige udfordringer. 

Med min uddannelse som Børnesundhedsvejleder kan jeg nu komme hele vejen rundt om mennesket og behandle årsagsorienteret, fremfor kun at se isoleret på symptomerne. De 3 uddannelser giver mig muligheden for at se klientens psykiske og fysiske ubalancer i sammenhæng og behandle herudfra.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?