Børnesundhedsvejledning er til dig som mor, far eller anden omsorgsperson er bekymret for et barn med fysiske eller psykiske udfordringer.

  • Til dig, der ønsker at hjælpe barnet på naturlig vis.
  • Til dig, der ønsker en vedvarende løsning.
  • Til dig, der ønsker at hjælpe barnet med flere udfordringer på én gang.

Som din vejleder kan jeg hjælpe med at se hele vejen rundt om barnet og have alle aspekter med i udredningen af dit barns ubalance/sygdom/problematik. Således at vi finder årsagen og får lagt en plan, frem for at symptombehandle med f.eks Movicol, Panodil, dræn eller hormoncremer.

Lad mig hjælpe dig, med at hjælpe dit barn.

Eksempel
Har din baby udfordringer mht. mad/amning, i form af lav vækstkurve, forstoppelse, diarre, refluks mm, så kan jeg hjælpe.

  • Hvis det er et ammebarn; Hjælper jeg med ammeteknik, opdage kropslåsninger, øge produktionen af mælk, anbefale relevante tilskud, undgå brystbetændelse og støtte mor op med relevante kostændringer.
  • Hvis barnet næres med flaske; Hjælper jeg med at vælge den rigtige Modermælkserstatning for jer, opdage kropslåsninger og fødevarereaktioner, supplere med nødvendige tilskud og undgå/afhjælpe f.eks forstoppelse og refluks
  • Hvis barnet spiser fast føde; Hjælper jeg med at vælge børnevenlige fødevare og måltider, undgå fødevarereaktioner og guider omkring tilskud, samt at undgå kræsenhed og mavepine.

Andre ubalancer I kan have brug for hjælp til: Søvn, Allergi, Eksem, Motorisk uro, Mental ubalance, gentagne infektioner mm.

Uddannelsen i Børnesundhedsvejledning er en uddannelse, sammensat, undervist og certificeret af Sundhedsplejerske Anette Straadt. Vi bliver udover Anette, undervist af Læge Anna Iben Hollensberg, Osteopat Tommy Hedegaard & Bach Terapeut Susanne Løfgren mfl.

Jeg er fra hendes 1. hold/klasse og blev færdig i Januar 2019. Uddannelsen indeholder hele det obligatoriske fundament for sundhedsforståelse, nemlig læring om: Anatomi/Fysiologi, Ernæring, Vitaminer/mineraler og vores microbiota. Jeg bliver løbende opdateret på den nyeste forskning på områderne.

Hvad har I brug for hjælp til?