Klinik Fjorden er Faaborgs nye klinik ved Hotel Faaborg Fjord som tilbyder både hotelgæster og Faaborg omegn; kropsterapi og wellness.

Maria i klinikken tager også hånd om de helt små borgere, med zoneterapi, workshops for mødregrupper, samt børnesundhedsvejledning. Sidstnævnte kan også foregå online via telefon eller mail.

Klinikken er nem at komme til. Både til fods, til vands, med bil og off. transport. Der er rig parkeringsmuligheder til biler, cykler og barnevogne. Samtidigt er der brede døre, ingen trapper og adgang til handicaptoiletter for kørestolsbrugere.

Til klinikkens kunder tilbyder vi altid et glas koldt vand at drikke efter behandlingen, da alle vores behandlinger har en udrensende effekt på kroppen.

Med flere behandlere tilknyttet, kan vi sammen tilbyde parbehandlinger og i det hele taget en bred vifte af forskellige behandlinger til både børn og voksne.

Vi har ikke en fast åbningstid, men du kan se vores ydelser og ledige tider her. Og vi åbner gerne dørene for din forespørgsels.

Besøg os i Klinik Fjorden fra Januar 2020

Indgang til venstre for Hotellets hovedindgang, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg

Eller til højre for hotellets reception indenfor.