fbpx

Om Klinik Fjorden

klinik fjorden

Klinik Fjorden er Faaborgs nye klinik ved Hotel Faaborg Fjord som tilbyder både hotelgæster og Faaborg omegn; kropsterapi, kosmetologbehandlinger og wellness.

Klinikken er nem at komme til. Både til fods, til vands, med bil og off. transport. Der er rig parkeringsmuligheder til biler, cykler og barnevogne. Samtidigt er der brede døre, ingen trapper og adgang til handicaptoiletter for kørestolsbrugere.

For klinikkens kunder er der også mulighed for en gratis kop varmt eller koldt at drikke inden eller efter behandlingen i skønne omgivelser.

Vi kan nu sammen tilbyde en bred vifte af behandlinger i lækre omgivelser på Hotel Faaborg Fjord til både børn og voksne.

Vi har ikke en fast åbningstid, men du kan se vores ydelser og ledige tider her. Og vi åbner gerne dørene for din forespørgsels.

Zoneterapi

Blid behandling af kroppens systemer via fodens meridianbaner og nerveender. Velegnet til at styrke kroppens egne processer og oprette ubalancer. Læs mere om Zoneterapi i Faaborg

Som kunde hos Maria der er registreret alternativ behandler har du mulighed for at få tilskud til din zoneterapibehandling fra f.eks Sygeforsikring “danmark”.

Massage

Fysiologisk til skader, smerter og vedligeholdelse eller som ren wellness til krop og sjæl.

Børnesundhedsvejledning

Vejledning til familier med børn der oplever fysiske eller psykiske udfordringer med barnets trivsel. Vejledningerne er holistisk og dækker flere aspekter af barnet. Således at årsagen afhjælpes og ikke kun symptomerne. Book tid hos Maria

Gruppeundervisning i babymassage og basis vikling af spædbarn.

Oplagt til mødre/fædregrupper der ønsker at inspiration til babymassage eller at komme i gang med at bære barnet i en vikle.

Oplæg om børnesundhed

Emner som: Søvn, Kost, Immunforsvar, Allergi, Amning, Motorik mm. Kontakt Børnesundhedsvejledere Maria M. Nielsen

Besøg os i Klinik Fjorden fra Januar 2020.

Indgang ved til venstre for Hotellets hovedindgang, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg