Blog debut

Wauw blogger – det havde jeg nok alligevel ikke set komme. Men da en veninde foreslog det, gav det egentlig meget god mening. Jeg har i lang tid skrevet indlæg på facebook, men synes rammerne begrænsede min kreativitet og motivation. Nu kan jeg jo virkelig udfolde mig og det kan kun blive bedre. Jeg vil godt indrømme af den her hjemmeside og blogopstart har givet mig sved på panden. Jeg har kastet mig ud i det, men har også måtte søge hjælp flere gang. Dette har sågar affødt en lokal iværksættergruppe, hvor jeg mødes med andre nyopstartede biz-kvinder. Her kan vi udveksle erfaringer, rådgive og ikke mindst komme af med vores tekniske frustrationer. Billedet her udstråler min frustration, hvilket har varet i adskillige uger.

Men her er jeg altså. Så langt så godt. Mine planer og ideer er dog ikke begrænset. Jeg drømmer om at dele min viden med jer, som jeg har samlet ind fra mine tre uddannelser, mit familieliv og utallige fagbøger. På sigt vil jeg gerne lave E bøger (der er allerede en under udarbejdelse), men måske også kurser og foredrag, når jeg finder mod til det. Men også mine andre interesser kan finde på at snige sig ind her. F.eks bæredygtighed, alternativ behandlinger, naturlig løsninger, pædagogik, enkelthed og hyggelighed.

1000 tak fordi du læste med. Det betyder alverdens.